Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на

...
Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на
Коментари Харесай

Новият кораб Celestyal Journey се отправи на първото си плаване по Егейско море

Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на първото си странствуване в Егейско море във движимостите ръце на ветерана в сектора, капитан Ангелос Василакос.

 

Първите посетители на Celestyal Journey отплаваха тази събота (2-ри септември) от Пирея, Атина ивече се любуват на първия седемдневен маршрут „ Идилична Егея “, който следва визията на компанията за цялостно потапяне на гостите в разнообразната просвета на всяка от дестинациите, които корабът посещава - Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

 

" На 2-ри септември сполучливо зададохме нова посока в предлагането на продуктите на Celestyal, като отпразнувахме първото корабоплаване в открити води на най-новия ни транспортен съд Celestyal Journey. Това е извънредно трогателен миг за нас в Celestyal, тъй като ние продължаваме да влагаме в обновяването на флота ни.

 

Това събитие бележи началото на нова глава във визията на компанията с предложение за ново първокласно и стилно преживяване на борда “, сподели основният изпълнителен шеф на Celestyal, Крис Теофилидис.

 

За да отпразнува своето първо корабоплаване на кораба Journey и да покаже забележителното нарастване на потенциала на премиум балконите на борда, Celestyal удължава специфичната си промоция за безвъзмезден ъпгрейд с една категория на жилищата за всички резервации за Journey*, направени до 31 октомври, за пътувания до края на годината.

 

Това включва награждавания седемдневен маршрут " Три континента ", който започва на новия транспортен съд от 21-ви октомври, както и специфичните коледни плавания с дълготрайност 11, 18 и 19 дни, които потеглят през декември (на 16-ти декември за плаванията с дълготрайност 11 и 19 дни и на 9-ти декември за 18 дневното плаване).

 

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на celestyal.com, a повече информация за настоящите специфични предложения може да бъде открита тук, както и посредством доверените туристически сътрудници на Celestyal.

 

*Специалният ъпгрейд с една категория за апартамент ще се ползва за всички резервации за XD, SJA, SJB, направени през този интервал.

 

Маршрути на Celestyal Journey

 

Най-новият транспортен съд на Celestyal отплава на 2-ри септември 2023 година, поемайки програмата на Celestyal Crystal, в началото по известния седемдневен маршрут " Идилична Егея " с посещаване на Атина, Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

 

След встъпителното корабоплаване по маршрута " Идиличнa Егея " със старт на 2-ри септември, пътешествието на Celestyal Journey ще продължи през октомври с неповторимия маршрут " По стъпките на св. Павел ", с посещаване на Атина, Солун, Кавала, Истанбул, Дикили, Кушадасъ и Патмос, следван от награждавания седемдневен маршрут " Три континента ", който ще посети Гърция, Египет, Израел, Кипър и Турция. 

 

Очакват ни и две извънредни празнични плавания –  специфичното Коледно пътешестване с дълготрайност 11 дни, по време на което ще бъдат посетени Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, с два дни в Александрия и нощувка в Хайфа (Израел), с цел да сте на Бъдни вечер и Коледа в Светите земи.

 

Има опция и за съчетание с новогодишното 8-дневно корабоплаване с посещаване на Ираклион, Родос, Кушадасъ, с нощ в Истанбул преди да посетите Волос.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР